Skip to content

Psicologia / Acompanyament emocional

Donem suport emocional a les persones diagnosticades de càncer i el seu entorn a través de visites individuals o mitjançant grups d’ajuda mútua. Un servei que busca acompanyar les persones al llarg de tota la malaltia des del diagnòstic, respectant cada una de les fases i procesos de cada persona.

  1. Atenció individual: Sessions individuals que busquen acompanyar i sostenir la persona que requereixi del servei (ja sigui un pacient de càncer, com qualsevol persona del seu entorn més proper), gràcies al treball conjunt amb els serveis sanitaris públics. Les sessions tenen lloc a la seu de Vilassar de Dalt contra el Càncer, amb la possibilitat de visita domiciliària si la persona així ho requereix.
  2. Grups d’Ajuda Mútua: Acompanyament emocional a través de grups de persones afectades per una malaltia oncològica, amb l’objectiu de tractar el benestar emocional i el dol, mitjançant el suport mutu.

A qui va dirigit?

– Persones diagnosticades de càncer.
– Persones que han patit un càncer anteriorment.
– Persones que formin part de l’entorn familiar proper d’una persona diagnositacada de càncer.

Com funciona?

1- Contacta’ns i demana hora.
2- Assignació d’una primera visita.
3- Seguiment per part del personal professional.

Horari

A convenir

Susana Sánchez

Diplomat Universitari d’Infermeria, llicenciada en Psicologia i Màster de Medicina conductual: Psicologia de la Salut. Formació en Psicologia Integrativa i en Acompanyament en el procés de final de vida i Terapeuta de dol. Ha estat infermera en Servei d’Oncologia, Psicòloga en servei d’Oncologia, Psicoterapeuta especialista en Dol i acompanyament en malalties greus i procés de morir, amb consulta privada de Psicologia. Docent Universitària de les assignatures: Mort i Dol, Desenvolupament Psicosocial de la Persona i Taller d’Habilitats Social. comunicacions i ponències en diversos postgraus, cursos i congressos.

Necessites més informació?

Si necessites qualsevol altra informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en el que calgui.
Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te a la nostra newsletter i coneix el dia a dia de la nostra entitat: notícies d’actualitat, campanyes i esdeveniments solidaris, nous serveis… i molt més!

Back To Top