Skip to content

Marxa Nòrdica

La Marxa nòrdica és un dels esports més antics del món i més complets amb el qual es pot treballar la resistència, la força, la flexibilitat i la coordinació del teu cos.

A Vilassar de Dalt contra el Càncer comptem amb un taller obert a tots els públics per cuidar la salut fomentant l’esport en grup, amb l’acompanyament de personal especialitzat en fisioteràpia.

A qui va dirigit?

A tots els públics.

Horari

Dijous de 16h a 17h

Anabel Casanovas

Diplomada en Fisioteràpia. Postgrau i Màster universitari en Fisioteràpia del Tòrax. Postgrau en acupuntura aplicada al dolor miofascial i articular. Especialitzada en linfologia i flebologia, formada en Mètode Leduc i Mètode Dr. Ferrandez amb 19 anys d’experiència clínica en unitats d’oncologia i linfologia de diferents clíniques privades. Professora titular del Grau de Fisioteràpia i doble titulació en Ciències de l’Activitat Física i Esport en l’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus. Docent del curs de formació continuada dels Escoles Universitàries Gimbernat: Valoració i tractament en les alteracions limfàtiques i venoses. Doctoranda en programa de Ciències de la Salut per la UIC.

Necessites més informació?

Si necessites qualsevol altra informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en el que calgui.
Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te a la nostra newsletter i coneix el dia a dia de la nostra entitat: notícies d’actualitat, campanyes i esdeveniments solidaris, nous serveis… i molt més!

Back To Top