Skip to content

Dietètica i nutrició

Servei d’assessorament dietètic-nutricional gratuït per persones amb càncer que es troben en situació de vulnerabilitat.

A través de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer, el servei es basa en oferir consell dietètic i de nutrició individualitzat a càrrec de professionals del Col·legi de Nutricionistes i Dietistes de Catalunya.

S’ha demostrat científicament que menjar de manera saludable ajuda a tolerar millor el tractament oncològic i els seus efectes secundaris. Seguir una alimentació variada i equilibrada millora la tolerància als tractaments, redueix el cansament i ajuda a millorar la qualitat de vida del pacient.

A qui va dirigit?

Persones diagnosticades de càncer.

Com funciona?

1- Contacta amb nosaltres.
2- Gestionem la demanda a través de la FECEC Junts contra el Càncer.
3- Assignació d’una primera visita.
4- Seguiment per part del personal professional.

Horari

A convenir

Servei coordinat per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC)

Entitat de segon nivell que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies. Una entitat que busca ser la plataforma d’unió de les entitats que a Catalunya treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies. Representar i acompanyar aquest moviment associatiu, per estar al seu servei, promoure la prevenció i divulgació de la malaltia, la sensibilització social i incidir en la defensa dels drets, equitat i igualtat d’oportunitats de les persones amb càncer.

Necessites més informació?

Si necessites qualsevol altra informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en el que calgui.
Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te a la nostra newsletter i coneix el dia a dia de la nostra entitat: notícies d’actualitat, campanyes i esdeveniments solidaris, nous serveis… i molt més!

Back To Top