Skip to content

Mindfulness

El Mindfulness, pràctica introduïda a Espanya l’any 2004 per Andrés Martín Asuero, podria definir-se com la capacitat de posar atenció a allò que fem, com ho fem, com ens sentim amb allò que fem i quin és l’impacte del que fem en els altres. 

Una connexió amb la teva experiència en el moment present, sense jutjar, des de l’obertura, l’acceptació i la connexió amb el que està passant. 

Amb paraules d’Andrés Martín: “És una forma diferent de relacionar-te amb la teva vida, des del que la teva vida és i no des del que tu creus que hauria de ser”.

Des de Vilassar de Dalt contra el Càncer fomentem aquesta pràctica a través de l’experiència grupal, amb l’acompanyament emocional necessari per part del nostre personal professional.

A qui va dirigit?

– Persones diagnosticades de càncer.

– Persones que han patit un càncer anteriorment i necessiten suport emocional, derivat de la malaltia.

– Persones que formin part de l’entorn proper d’una persona diagnosticada de càncer.

Com funciona?

1- Contacta amb nosaltres.

2- Prova una sessió.

3- Continua fins que tu triis.

Horari

Properament.

Susana Sánchez

Llicenciada en Psicologia i Màster de Medicina conductual: Psicologia de la Salut. Diplomat Universitari d’Infermeria. Formació en Psicologia Integrativa i en Acompanyament en el procés de final de vida i Terapeuta de dol. Ha estat infermera en Servei d’Oncologia, Psicòloga en servei d’Oncologia, Psicoterapeuta especialista en Dol i acompanyament en malalties greus i procés de morir, amb consulta privada de Psicologia. Docent Universitària de les assignatures: Mort i Dol, Desenvolupament Psicosocial de la Persona i Taller d’Habilitats Social. comunicacions i ponències en diversos postgraus, cursos i congressos.

Necessites més informació?

Si necessites qualsevol altra informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en el que calgui.
Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te a la nostra newsletter i coneix el dia a dia de la nostra entitat: notícies d’actualitat, campanyes i esdeveniments solidaris, nous serveis… i molt més!

Back To Top