Skip to content

Fisioteràpia

L’objectiu del servei de fisioteràpìa de Vilassar de Dalt contra el càncer és actuar per disminuir o millorar els efectes secundaris derivats de l’impacte de la malaltia oncològica o dels seus tractaments per garantir una millora de la qualitat de vida del pacient.

  1. Sessions prèvies a una operació.
  2. Sessions post-operatòries.
  3. Sessions per tractar seqüeles derivades d’una malaltia oncològica.

A qui va dirigit?

Persones diagnosticades de càncer.

Com funciona?

1- Contacta’ns i demana hora.
2- Assignació d’una primera visita.
3- Seguiment per part del personal professional.

Horari

Dijous de 15h a 19h

Anabel Casanovas

Diplomada en Fisioteràpia. Postgrau i Màster universitari en Fisioteràpia del Tòrax. Postgrau en acupuntura aplicada al dolor miofascial i articular. Especialitzada en linfologia i flebologia, formada en Mètode Leduc i Mètode Dr. Ferrandez amb 19 anys d’experiència clínica en unitats d’oncologia i linfologia de diferents clíniques privades. Professora titular del Grau de Fisioteràpia i doble titulació en Ciències de l’Activitat Física i Esport en l’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus. Docent del curs de formació continuada dels Escoles Universitàries Gimbernat: Valoració i tractament en les alteracions limfàtiques i venoses. Doctoranda en programa de Ciències de la Salut per la UIC.

Necessites més informació?

Si necessites qualsevol altra informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en el que calgui.
Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te a la nostra newsletter i coneix el dia a dia de la nostra entitat: notícies d’actualitat, campanyes i esdeveniments solidaris, nous serveis… i molt més!

Back To Top