Skip to content

La campanya ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ recapta 63.114 euros per a programes de suport per a pacients oncològics

  • La desena edició d’aquesta iniciativa ha estat impulsada per Condis i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer(FECEC) amb l’objectiu de recaptarfons per als programes de suport i atenció psicosocial per als malalts de càncer i les seves famílies
  • Durant els tres dies d’aquesta edició s’han venut 42.076 malles de pebrots solidaris, a 1,5 euros cadascuna, als gairebé 700 establiments Condis de Catalunya
  • Prop de 1.200 persones voluntàries de tot el territori català s’han encarregat de
    difondre la campanya als supermercats Condis

La cadena de supermercats Condis i la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) – Junts Contra el Càncer, de la qual Vilassar de Dalt contra el Càncer en formem part, han recaptat un total de 63.114 euros en el marc de la iniciativa solidaria ‘Posem-li Pebrots al Càncer’, que té com a objectiu donar suport als pacients oncològics i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats adherides a la FECEC per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

Aquesta campanya, impulsada per desè any consecutiu es va celebrar els passats 14, 15 i 16 de març, i durant aquests tres dies, els clients dels supermercats Condis i la ciutadania en general van poder col·laborar en aquesta iniciativa a través de la compra de pebrots solidaris. Aquest any s’han venut 42.076 malles de pebrots, aportades desinteressadament per Agroponiente, a un preu simbòlic d’1,5 euros cadascuna en tots els establiments Condis d’arreu de Catalunya, tant en règim de botiga pròpia com de franquícia. Cada malla duia un pebrot vermell i un de verd, i els fons recaptats es destinaran al desenvolupament de projectes d’atenció psicosocial per als pacients amb càncer i les seves famílies.

Xifra rècord de persones voluntàries en el desè aniversari de la iniciativa

Enguany s’ha celebrat la desena edició d’aquesta campanya. Aquesta iniciativa ha recaptat prop de 709.000 euros en aquests deu anys, que serveixen per donar suport cada any a més de 10.000 pacients amb càncer i els seus familiars i cuidadors.

En aquesta desena edició, ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ ha comptat amb prop de 1.200 persones voluntàries en tot el territori català, una xifra rècord, les quals s’han encarregat de difondre els objectius de la campanya i de donar a conèixer a la ciutadania la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats adherides a la FECEC. D’aquestes persones voluntàries, 300 han sigut estudiants d’ESO que participen amb les entitats federades a través de l’assignatura de Servei Comunitari.

Back To Top