Skip to content

#Camins del mes de febrer: com pot ajudar la micropigmentació a pacients de càncer?

Parlem del nou servei de micropigmentació de la mà de l’especialista Gloria Peruga.

Al programa de Camins del mes de febrer hem parlat amb la Gloria Peruga, veïna de Vilassar de Dalt i nova voluntària de Vilassar de Dalt contra el Càncer, especialitzada en la micropigmentació. Ens ha explicat com funciona aquest mètode, cada vegada més estés, que a partir d’ara tindrem disponible de manera gratuïta per persones diagnosticades de càncer gràcies a la seva col·laboració.
Què és la micropigmentació?
La micropigmentació és una tècnica de maquillatge semipermanent que consisteix en inserir a l’epidermis (la capa més superficial de la pell) pigment mitjançant petites agulles, amb la finalitat d’embellir, corregir o millorar determinats trets de l’anatomia corporal. Segons ens explica Gloria Peruga:
La micropigmentació pot influir positivament en l’estat d’ànim i benestar emocional, en persones que han experimentat pèrdua de cabell, celles o pestanyes, restaurant la seva expressió i la seva confiança.

També podràs escoltar el testimoni de diferents persones que han passat per un càncer, gràcies a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer.
Aquest i la resta de programes el pots recuperar al web de Ràdio Vilassar de Dalt o a Spotify.
Back To Top