SERVEI DE PSICOONCOLOGIA
Per a pacients, familiars i cuidadors.
Llegir més...

MeDICINA INTEGRATIVA

Prevenció i assessorament a malalts. 
Llegir més...
SERVEI DE VOLUNTARIAT
Acompanyament al malalt i programes específics de voluntariat. 
Llegir més...
AGENDA
Consulteu totes les activitats.
Llegir més...
NOTICIES
Notícies setmanals sobre oncologia i salut. 
Llegir més...
teràpies naturals
Consulta els horaris 
Llegir més...

Fem...

20/11/2018
Taller de Reiki
20/11/2018 , 10:30 -
Taller de ioga
20/11/2018 , 17:00 - 18:00
Taller de Qi Gong
21/11/2018
Taller de Reiki
21/11/2018 , 11:00 - 12:00
Taller de Qi Gong

receptes

COCA DE RECAPTA

 

Ingredients per a quatre persones:

Per a la base:

250g de farina, i una mica mes per espolsar

1 cc de sal

15g de llevat fresc

120ml d’aigua tèbia 

2 cs d’oli d’oliva (opcional)

 

Per al farciment:

pebrot escalivat

albergínia escalivada

1 llauna petita d’anxoves

Instruccions:

Preparació de la base:

  1. 1.    En un bol, barregeu tots els ingredients amb les mans, fins que aconseguiu una massa homogènia. Acabeu de treballar-la sobre el mabre. És important que mesureu tots els ingredients amb el got mesurador i amb la balança per evitar sorpreses. La massa s’ha de deixar reposar una estona.
  2. 2.    Escalfeu el forn a 200ºC (amb l'escalfor de dalt i de baix ).
  3. 3.    Unteu la safata del forn amb oli d’oliva i, al damunt estireu la massa de la coca amb les mans mullades d’oli, donant-li la forma que vulgueu. Si us en sobra, podeu embolicar-la amb paper de cuina transparent i congelar-la per a una altra ocasió.

Preparació de la coca:

  1. 1.    Cobriu la base amb l’escalivada i tireu-hi un polsim de sal.
  2. 2.    Coeu-la al forn, durant 15 o 25 minuts, fins que la base sigui cuita (ja veureu que les bores queden torrades). Afegiu-hi llavors les anxoves.

Temps d’elaboració:

Per a la base: Aproximadament 20 minuts, mes l’estona de repòs.

Temps de cocció: Segons el forn de 15 a 25 minuts.

 

Suggeriments:

Aquesta recepta es pot realitzar amb altres tipus de verdures: espinacs frescos, carbassó, porros, etc.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Encontrará más información en nuestra política de cookies.

Acepto las cookies de éste sitio.

Política de cookies